Quatre persones a presó per robatoris violents en botigues de telefonia i d'enviament de diners

Quatre persones a presó per robatoris violents en botigues de telefonia i d'enviament de diners
Redacció
19/07/2023 - 17:16

Badalona - Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una organització criminal que es dedicava a cometre robatoris violents a establiments de telefonia i d'enviament de diners de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. La Unitat d'Investigació de Badalona, ha detingut 5 persones, de les quals 4 han ingressat a presó sense fiança, segons ha informat aquest dimecres a la tarda el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La investigació, però encara és oberta i es podrien produir més detencions. El caràcter extremadament violent dels robatoris van posar en alerta els investigadors que van trobar diversos patrons seguits en els diferents fets estudiats. La investigació es va dur a terme entre els mesos de febrer i juliol de 2023, però es té constància que el grup operava com a tal des de finals de l'any 2022.

L'operació es va dur a terme la matinada d'aquest passat dilluns, 17 de juliol, a Barcelona i Badalona. S'hi van fer nou entrades i escorcolls, s'han recuperat armes de foc i altres armes manufacturades molt lesives, 7.600 euros en efectiu i substàncies estupefaents com haixix i marihuana.

El cas està en mans del jutjat d'instrucció número 4 de Badalona.