Qui cuidarà la mare amb demència?

Qui cuidarà la mare amb demència?
Laia Martínez | ACN
08/05/2024 - 15:05

Barcelona - A la Sala Petita del TNC arriba la comèdia dramàtica 'Amnèsia', protagonitzada per l'actriu Mercè Arànega, qui ha viscut al barri del Congrés de Badalona. La premissa de la història és la següent: Qui se'n farà càrrec de la mare amb demència?

Ho faran els fills, que ja són adults, i que formen part d'una família disfuncional. Així que no serà una tasca gens fàcil. Es tracta d'una obra del dramaturg argentí Nelson Valente sobre les desavinences que es creen en el cercle familiar a l'hora d'enfrontar-se al fet que la progenitora necessiti ajuda a partir d'ara, perquè no pot viure sola. 'Amnèsia' reflexiona sobre la memòria, els records i el dolor.

  • Nelson Valente és autor i director del muntatge:

És una obra teatral de la qual molta gent es pot sentir identificada. Mercè Arànega es posa a la pell d'una dona que ja no es pot valdre per si mateixa i que haurà de comptar amb els seus tres fills. Uns fills que lluiten amb els seus propis dimonis. Arànega defineix aquesta obra com 'una comèdia agredolça'.

  • L'actriu Mercè Arànega:

L'espectacle estarà al TNC fins al 2 de juny i té un equip actoral de la talla de Victòria Pagès, Míriam Iscla, Joan Negrié, Màrcia Cisteró i Biel Rossell. L'obra ja ha venut més del 80% de les seves entrades.