Recollida de signatures en contra d'un club de cànnabis al barri de Coll i Pujol

Recollida de signatures en contra d'un club de cànnabis al barri de Coll i Pujol
Judit Larios
10/07/2023 - 21:24

Coll i Pujol, Badalona - L'Associació de Veïns Coll i Pujol ha engegat una recollida de signatures davant la sospita de l'obertura d'un club de cànnabis al barri. Quan n'acumulin un centenar, les presentaran a l'Ajuntament per demanar que s'eviti l'arribada d'aquest negoci que, diuen, no és benvingut. Des de l'Ajuntament asseguren que el local en qüestió no disposa de llicència d'obres i tampoc d'activitat, motiu pel qual es preveu fer-ne una inspecció.

De moment, una setantena de veïns ja ha signat en contra del possible futur club de cànnabis, que s'ubicaria en un local al carrer Maragall. Consideren que la presència d'una associació de fumadors al barri és inadequada degut a la proximitat de l'escola Jungfrau i de places a la zona.

Els dubtes de l'Associació de Veïns sobre la falta de llicència d'obres per reformar el local les ha confirmat l'Ajuntament qui assegura que l'espai no disposa de la llicència necessària per fer-hi les reformes. Els veïns ja assenyalaven les seves sospites pel fet que les obres es fan amb la persiana baixada i sense que el permís sigui visible. Per això, aquest dilluns presentaven una instància a l'Ajuntament perquè la Guàrdia Urbana comprovés que les obres estaven en regla. Davant de la manca de llicència, l'Ajuntament ja ha dit que farà una inspecció per comprovar si s'està fent qualsevol actuació en l'interior i per a la qual no tenen un permís concedit. Francesc Castillo és president de l'AV Coll i Pujol.

Des del govern asseguren que el local no disposa de llicència d'activitat, i que per tant, no es pot obrir cap tipus de negoci en aquest establiment. Els veïns de Coll i Pujol es mostraven determinats a aturar l'arribada d'aquest club i mantenir una reunió amb la regidora de districte i es mostren ferms a l'hora d'evitar la posada en marxa d'un establiment d'aquestes característiques al barri.