Reconeixement pel jove treballador del servei de neteja que va evitar el robatori a una dona

Reconeixement pel jove treballador del servei de neteja que va evitar el robatori a una dona
Sara Nicolás
07/09/2023 - 13:37

Badalona - Un treballador del servei de neteja de la ciutat rep el reconeixement del govern de Badalona després d'evitar un robatori a una dona a La Salut.

Els fets tenien lloc a les 7 del matí del passat dimarts mentre el Mohamed Ali treballava entre els carrers de Juan Valera i de Richard Strauss, al costat del metro de La Salut. Va ser en aquell moment quan una dona es va apropar per demanar-li ajuda, víctima d'un intent de robatori per part de dos joves. El treballador del servei de neteja va acompanyar a la senyora i, posteriorment, va rebre una agressió física per part dels lladres per haver evitat el robatori. L'alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha volgut agrair al jove la seva acció i l'ha rebut aquest matí al seu despatx a la Casa de la Vila.

TREBALLADOR NETEJA EVITA ROBATORI
L'Alcalde Xavier Garcia Albiol agraeix l'acció al treballador del servei de neteja

El Mohamed Ali, que va patir lesions a la boca a causa del cop que va rebre, ha presentat denuncia per agressió física i amenaces contra els dos delinqüents. La Guàrdia Urbana va actuar en el moment i va poder detenir els dos lladres.