Recta final de temporada al Círcol amb música, espectacles teatrals, cinema i ball

Recta final de temporada al Círcol amb música, espectacles teatrals, cinema i ball
Anna García de Albéniz / Mònica Martín
25/03/2024 - 15:22

Teatre El Círcol - Després de les vacances de Setmana Santa torna la programació del Círcol carregada de novetats i amb propostes aptes per a tots els públics. Espectacles de titelles, obres que homenatgen Vicent Andrés Estellés i Àngel Guimerà, cinema compromès amb el cicle Cinemaprop i música, molta música. La primera parada serà el concert de Maria del Mar Bonet el 5 d'abril.

El concert amb toc mediterrani de l'artista mallorquina s'ha hagut d'ajornar fins a dues vegades per problemes de salut, però a la tercera va la vençuda. Les entrades estan pràcticament exhaurides i queden ben poques localitats. Pel que fa al cinema, el «Cinemaprop» porta tres opcions diferents: El 21 d'abril «El meu veí Totoro», el clàssic d'animació japonesa adreçada a un públic familiar.

El 5 de maig un projecte amb marcat to reivindicatiu, «la mort de Guillem Agulló».

El 26 de maig s'ha programat una pel·lícula amb accent badaloní «Soy Cris», de la directora afincada a la ciutat Josephine Landertinger.

Ho explica Mar Nicolás, programadora artística del Círcol.

En aquest últim tram de temporada les propostes teatrals commemoren, d'una banda, l'Any Estellés en el centenari del naixement del poeta de Burjassot. La Dramàtica del Círcol adaptarà els poemes de Vicent Andrés Estellés el 14 d'abril i d'altra banda, la companyia Apunta Teatre representarà el 19 d'abril «He mort el pop». Es tracta d'una comèdia de petit format que aglutina les tres peces més rellevants d'Àngel Guimerà – Mar i Cel, Maria Rosa i Terra Baixa- en motiu del centenari de la seva mort.

El teatre també ha programat un espectacle dirigit al públic infantil i familiar. En aquest cas, «Galetes i formatge», que es representarà el 27 d'abril. Una obra de la companyia Txo Titelles que evoca el món de la soledat i la vellesa mitjançant el vincle entre un avi i un ratolí.

I el primer cap de setmana de maig el teatre dona la benvinguda a les festes amb música i ball. El 3 de maig tindrà lloc una ballada de swing que comptarà amb la música en directe de Pol Prats Quartet. L'endemà serà el torn de la salsa i la bachata amb la música del grup La Gozadera.