Reflexió i humor, dos elements que caracteritzen l'obra 'Una còpia' interpretada pel badaloní Lluís Marco

Reflexió i humor, dos elements que caracteritzen l'obra 'Una còpia' interpretada pel badaloní Lluís Marco
Berta Soler / Jordi Ribàs
16/02/2024 - 20:57

Barcelona - El badaloní Lluís Marco es transforma en pare de fills clonats en l'obra “Una còpia”. Un text internacionalment reconegut de la dramaturga britànica Caryl Churchill que reflexiona sobre la nostra identitat i els límits ètics que presenten la ciència i la tecnologia. La Sala Àtrium de Barcelona acull l'espectacle fins al 17 de març.

Són 70 minuts d'espectacle que narren la relació d'un pare, el Sàlter, interpretat per Marco, que clona fins a dues ocasions el seu fill natural. El text resumeix a través de la ironia i l'humor múltiples idees que fan repensar-se a un mateix l'originalitat que cadascú de nosaltres portem dins. Els actors consideren que el text és una peça magnífica d'una autora excepcional.

En Lluís Marco parlant sobre l'obra.

El paper més difícil d'interpretar, però, ha estat el de fer de director i alhora actor dels tres fills. Un repte que ha assumit amb molt de gust en Raimon Molins.

En Raimon Molins és director i alhora actor de l'obra.

L'obra està adreçada a tots els públics, però sobretot a una audiència adolescent. Les entrades es poden adquirir al web ATRIUM.CAT per poc més de vint euros.