Junts+ fa una crida a reflotar el Baix Besòs i a tornar a construir un país de classes mitjanes

Junts+ fa una crida a reflotar el Baix Besòs i a tornar a construir un país de classes mitjanes
Àlex Sisó
07/05/2024 - 17:55

Badalona - L'exconseller i número 3 de la llista de Junts+ 'Puigdemont per Catalunya' a la circumscripció de Barcelona, Josep Rull, ha assistit aquest dimarts a un dinar a Badalona per explicar els objectius claus de la campanya a militants, empresaris i ciutadans. Reflotar el Baix Besòs i tornar a construir un país de classes mitjanes on la ciutadania tingui oportunitats, són algunes de les metes que es planteja la formació.

9045d97c-11f4-45e9-bc72-815a0c8d2dfd
Dinar al restaurant L'Estupendu

Rull defensa que les ciutats de l'entorn metropolità com Badalona han de disposar dels serveis i les infraestructures adequades per poder generar activitat econòmica. Admet que cal construir un pais que premiï el talent i l'esforç de la ciutadania. Per fer-ho possible, considera que Catalunya necessita un govern solvent i ambiciós que tingui capacitat per negociar amb Madrid. Admet, però, que l'objectiu topa amb una manca d'instruments en terme de recursos econòmics i poder polític.

Josep Rull, número 3 de Junts+ per Barcelona

Per la seva banda, el número 23 de la candidatura de Puigdemont a la circumscripció de Barcelona, David Torrents, defensa que cal que Catalunya s'autogoverni i reflotar el Baix Besòs.

David Torrents

Des de Junts afirmen que són conscients que les eleccions del 12-M van o del socialista Salvador Illa o de Carles Puigdemont. Consideren que Illa gestionarà sempre amb el permís de Madrid mentre que amb Puigdemont s'assolirà l'autogovern.