“Remem amb AFANOC” celebra, amb èxit, la seva primera edició al Port de Badalona

“Remem amb AFANOC” celebra, amb èxit, la seva primera edició al Port de Badalona
Albert Guerra
09/06/2024 - 13:11

Port de Badalona - “Remem amb AFANOC” s'ha celebrat per primera vegada aquest cap de setmana al Port de Badalona. AFANOC i el REM Badalona han unit forces per una bona causa: visibilitzar i normalitzar el càncer infantil. Per fer-ho, s'han dut a terme activitats com ara tallers de nusos o inclús sortir al mar que han permès als més de 40 assistents adquirir habilitats socials, personals i sobretot passar una bona estona.

El temps ha respectat i sense l'esperada pluja de duimenge matí s'han pogut fer totes les activitats. Des de fer nusos fins a jugar amb un Scalextric passant per sortir a remar a alta mar. Totes elles han tingut una gran acollida pels assistents, la majoria familiars, en la carpa instal·lada a Capitania. Des del Rem Badalona asseguren que ha estat la primera vegada que es fa però i no serà l'última, ja que ha tingut molt bona acollida.

La jornada ha acabat amb un pica pica i un dinar per cortesia de can Comas, un dels contribuents que han ajudat a arrodonir el dia de la millor manera possible.