Restarting Badalona i el Col·legi Badalonès s'alien per impulsar l'emprenedoria entre el jovent

Restarting Badalona i el Col·legi Badalonès s'alien per impulsar l'emprenedoria entre el jovent
Berta Soler / Albert Guerra
13/09/2023 - 20:44

Centre Internacional de Negocis de Badalona - Restarting Badalona i el Col·legi Badalonès materialitzen la seva aliança per fomentar el talent i l'emprenedoria entre el jovent badaloní. Ho han fet avui en un col·loqui al Centre Internacional de Negocis (BCIN), amb la participació de dos empresaris badalonins, Enrique Tomás i José Elías, i la directora del Diari ARA, Esther Vera, badalonina i exalumna de l'escola.

WhatsApp Image 2023-09-13 at 20.39.10
Alumnat del col·legi escoltant als ponents José Elías i Enrique Tomás.

Empenta, audàcia i sortir de la zona de comfort. Aquestes són les tres idees que més es repetien al debat. L'objectiu de la conversa entre els empresaris era motivar al jovent de Badalona i despertar-los la inquietud per emprendre. Restarting Badalona, amb Ferran Falcó al capdavant, és una entitat que fomenta el potencial de la ciutat. En aquest sentit, vol ensenyar als nois i noies que a la ciutat hi ha bons exemples de persones amb una gran trajectòria professional.

Des del Col·legi Badalonès desitgen que la col·laboració entre les dues entitats sigui un camí llarg i ple de coneixences. La directora, Ani Dunjó, explica que a l'escola aposten per fomentar l'emprenedoria entre l'alumnat des de primària.

WhatsApp Image 2023-09-13 at 20.39.13
Ani Dunjó, directora de l'escola, i Ferran Falcó, president de Restarting Badalona, a l'inici de l'acte.

Els dos ponents coincidien que per triomfar cal equivocar-se, sovint, més d'un cop. Amb tot, també admetien que les generacions actuals es troben amb més dificultats. És per això que recordaven que cal confiar en l'empenta i el talent juvenil des de les empreses i contractar-los.

Des de l'escola recorden que la reinserció laboral del grau superior que ofereixen és de 90% i que l'alumnat que vulgui pot gaudir d'una experiència internacional durant la seva estada al centre.