Rosa Peral denuncia 'El cuerpo en llamas' per una possible vulneració del dret a l'honor

Rosa Peral denuncia 'El cuerpo en llamas' per una possible vulneració del dret a l'honor
Redacció
01/09/2023 - 11:25

Badalona - La condemnada a vint-i-cinc anys de presó Rosa Peral demanda a Netflix per la imminent estrena, divendres vinent, de 'El cuerpo en llamas', la minisèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana.

Peral vol paralitzar la difusió de la sèrie protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez. També, segons al·lega, per una possible vulneració del dret a l'honor. El jutjat de primera instància número 54 de Barcelona ha rebut la petició de mesures cautelars instada per la condemnada. El jutjat, en aquest sentit, ha donat trasllat primer a la part demandant perquè esmeni errors formals i a la fiscalia per tal que es pronunciïn sobre la seva competència.

En paral·lel, Netflix estrenarà el mateix dia 8 de setembre el documental “Las cintas de Rosa Peral”, amb declaracions de l'exagent des de la presó i del seu entorn més proper, com és el cas del seu amant i també condemnat, el badaloní Albert López. Ambdós, recordem, van ser condemnats per la mort del guàrdia urbà Pedro Rodríguez, el maig de 2017. Després van introduir el cos al maleter del cotxe de la víctima i el van cremar al pantà de Foix.