Rosa Trenado no descarta emprendre accions contra les acusacions del col·lectiu Animalista Benestar Animal Badalona

Rosa Trenado no descarta emprendre accions contra les acusacions del col·lectiu Animalista Benestar Animal Badalona
Àlex Sisó
16/10/2023 - 21:07

Badalona - El col·lectiu Animalista Benestar Animal Badalona ha emès un comunicat en suport a la Fundació DAINA, entitat que gestiona el Centre d'Acollida d'Animals a la ciutat. Ho ha fet arran de les declaracions que la regidora d'En Comú Podem, Rosa Trenado, va expressar el passat 12 d'octubre a la xarxa social X, on criticava que el centre es trobés tancat, segons afirmava, per falta de personal en dia festiu i no es pogués atendre als voluntaris. A la piulada, l'exregidora de benestar animal exigia al govern una solució i que penalitzes la fundació DAINA per 'incomplir el contracte'.

TANCAT OK

Les declaracions de Rosa Trenado han disgustat al col·lectiu Animalista Benestar Animal de Badalona, qui ha sortit en defensa de la fundació DAINA i exigeix la dimissió de la regidora. L'entitat manifesta que no entén el posicionament de Trenado quan s'aproxima la licitació del nou contracte de la gestió del centre, el qual perjudicaria, diu, la Fundació Daina i afavoriria empreses com les que gestiona el seu assessor, segons afirmen.

comunicat wings

Unes acusacions que Rosa Trenado ha titllat de contradictòries, ja què a la redacció del nou contracte iniciat durant l'anterior mandat, assegura que va prioritzar les fundacions per sobre de les empreses privades. La regidora no descarta emprendre accions contra les acusacions emeses al comunicat. Ho ha dit a la tertúlia del Badalona 360.

Per la seva banda, l'Associació SOS Animals Catalunya ha convocat una concentració de suport a la Fundació DAINA per aquest diumenge, 22 d'octubre a les 11 hores, al costat del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia del Barcelonès Nord (CAACBN).