Rufián presenta ERC com el vot útil: 'Som l'únic partit que no ha pactat mai amb el PP'

Rufián presenta ERC com el vot útil: 'Som l'únic partit que no ha pactat mai amb el PP'
Judit Larios
14/07/2023 - 21:37

Badalona - Esquerra Republicana defensa que és l'única opció que mai pactarà amb el PP i aquella que millor defensarà els catalans a Madrid. Ho ha dit el candidat al Congrés, el colomenc Gabriel Rufián, al costat del president del partit Oriol Junqueras en un acte aquest divendres al Passeig Marítim.

Rufián ha demanat un «vot de país» per defensar Catalunya i lluitar contra el feixisme. També ha insistit que el vot al PSC no garanteix que s'eviti un govern del PP. En al·lusions al socialista Patxi López, cap de llista per Biscaia al Congrés, Rufián ha recordat que el PSOE ja ha permès o fins i tot governat amb el PP. Per això, ha advocat que el vot útil és ERC.

Al seu torn, Junqueras ha assegurat que el seu partit està disposat a «entendre's amb tothom» i ha posat en relleu que els republicans hi han sigut en tots els moments difícils. El president d'ERC ha admès que no sempre han sabut guanyar-se la confiança de la ciutadania, però s'ha compromès a mantenir-se al costat dels qui «vulguin defensar Catalunya».

Som conscients que en alguns moments altres partits han sabut representar millor el sentir general de la gent. Tornem a estar disposats a pagar el preu que calgui per defensar el país i la seva gent.

A l'acte, on hi han assistit més d'un centenar de persones, també hi han intervingut la senadora Ana María Surra i la diputada al Congrés María Dantas.

IMG_20230714_193211