Sabater es presta a liderar un govern fort i estable per frenar el projecte d'Albiol

Sabater es presta a liderar un govern fort i estable per frenar el projecte d'Albiol
Judit Larios
22/05/2023 - 00:52

Badalona - Dolors Sabater defensa la seva capacitat de constituir un govern fort i estable i fa una crida a aconseguir la majoria absoluta per frenar les polítiques d'extrema dreta. La candidata de Guanyem Badalona a l'alcaldia ho ha dit a l'acte central de campanya, que ha tingut el format d'un 'late night' conduït per la periodista Ana Polo.

Sabater s'ha tornat a oferir a liderar aquest govern que, diu, ha de deixar enrere els retrets. Considera que és l'única manera de «recosir» la ciutat i de prioritzar els drets de les persones treballadores. La candidata de Guanyem també alerta del perill que suposa el projecte del popular Xavier García Albiol i el fet que altres partits copiïn les seves polítiques, referint-se a l'actual alcalde socialista Rubén Guijarro. Sosté que la seva formació és l'única garantia que aquestes polítiques no tirin endavant i apel·la al govern que va liderar el 2015.

Volem tornar a tenir la capacitat de constituir un govern plural, però amb una majoria absoluta per fer front de forma definitiva a l'amenaça que representa tenir Albiol assetjant.

L'expresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha posat en relleu la «mirada compromesa» de Sabater amb la ciutat. El qui també va ser el cap de gabinet durant el seu govern ha defensat que l'alcaldable de Guanyem té en compte tots els veïns de la ciutat i no es mou per interessos polítics.

En aquesta ciutat sempre s'han posat els equipaments en llocs on potser no feien falta però hi havia un lobby vinculat a un partit polític que feia que anessin allà.

Per l'escenari del Teatre Cor de Marina també hi han passat l'actor Willy Toledo, que tanca la llista de Guanyem, el diputat de la CUP Dani Cornellà i la coordinadora d'EUiA Mercedes Vidal. L'acte ha exhaurit el més d'un centenar d'entrades disponibles i també s'ha pogut seguir per streaming.