Sabater es remet a la seva defensa del Turó de l'Enric com a aval per protegir Ca l'Arnús

Sabater es remet a la seva defensa del Turó de l'Enric com a aval per protegir Ca l'Arnús
Judit Larios
24/05/2023 - 13:59

Badalona - Guanyem Badalona assegura que aturarà la construcció de pisos al parc de Ca l'Arnús. Després que el PSC i el PP s'hagin presentat cadascun com l'única garantia per evitar-ho, la candidata Dolors Sabater defensa que el seu passat protegint els espais verds de la ciutat l'avala en aquest compromís.

Sabater titlla de paraules buides les promeses d'altres partits i diu que són contradictòries amb el seu posicionament en el passat. Defensa que els únics espais verds que s'han protegit de l'especulació han estat durant el seu mandat. En concret, Sabater s'ha referit al Turó de l'Enric on, assenyala, Albiol hi va facilitar la construcció d'un centre comercial.

Posem l'aval del que vam fer amb el Turó de l'Enric com a garantia pels veïns que defensarem Ca l'Arnús fins al final. No canviarem d'opinió com ja vam fer, malgrat les pressions.

La formació municipalista aposta per utilitzar el superàvit de l'Ajuntament per fer una permuta o expropiar els terrenys. Sabater recorda que el 2018 va reduir l'edificabilitat del parc i creu que el pressupost que hi ha ara disponible permetria protegir-lo de manera definitiva.