Sabater fa una crida a constituir un govern d'esquerres que inclogui el PSC

Sabater fa una crida a constituir un govern d'esquerres que inclogui el PSC
Judit Larios
22/05/2023 - 21:13

Badalona - Guanyem Badalona defensa que cal constituir un govern ampli d'esquerres i creu que és el partit més preparat per liderar-lo. En una entrevista al BDN360º, la candidata Dolors Sabater ha subratllat la seva experiència al capdavant de l'executiu municipal i ha considerat que els governs posteriors no han estat capaços de fer polítiques per «rescatar la ciutat».

Sabater aposta per un govern que aglutini totes les forces progressistes, inclòs el PSC. Creu que és un error que les dues formacions no hagin pactat en els seus respectius mandats i considera que cal acompanyar els socialistes a sumar-se a les polítiques d'esquerres.

El PSC ha demostrat que té la capacitat d'ancorar-se cap a polítiques d'esquerres i de dretes. L'hem d'acompanyar a sumar-se a les polítiques d'esquerres.

Durant l'entrevista, la candidata ha reiterat la necessitat de frenar les polítiques d'extrema dreta que representa el popular Xavier García Albiol. Sabater ha fet una crida a evitar que els veïns de la ciutat creguin que l'alternativa a l'actual situació de bloqueig del consistori és votar el Partit Popular.

Preguntada sobre el fet que la resta de partits donin per suposat que Guanyem patirà una davallada el 28M, Sabater diu que «es confonen els desitjos amb la realitat». Recorda que el 2015 va acabar liderant el govern tot i el menysteniment dels resultats que pogués obtenir.