S'acorda substituir els contenidors cremats en 15 dies

S'acorda substituir els contenidors cremats en 15 dies
Susana Soldado / Anna García de Albéniz
27/06/2023 - 17:22

Badalona - L'alcalde i Fomento de Construcciones y Contratas han acordat reposar en 15 dies els contenidors cremats de la ciutat que no havien estat substituïts fins ara. En unes setmanes, també incrementaran el nombre de contenidors a aquells barris de la ciutat on ha incrementat la població notablement. Ho han decidit durant una reunió aquest matí on Xavier Garcia Albiol ha reiterat que una de les prioritats del seu govern és la neteja.

A banda de l'alcalde, a la trobada hi han assistit els representants de Fomento de Construcciones y Contratas a Catalunya, així com el regidor de l'àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, i el responsable de la neteja de la ciutat, David Mejía. Més enllà de l'acord d'incrementar el nombre de contenidors, Garcia Albiol ha assegurat que un dels motius de les imatges que es veuen a la ciutat d'escombraries a terra és perquè s'hauria reduït, de 9 a 3, segons afirma, els serveis diaris de recollida d'aquests residus. L'alcalde ha explicat que és un servei que havia contractat el seu executiu quan va entrar a governar el 2020:

Garcia Albiol ha recordat que el contracte de neteja de la ciutat està caducat des de 2021 i s'ha anat prorrogant a l'espera de tenir-ne un de nou. Igual que ho va fer dilluns, l'alcalde també ha insistit que intentarà avançar al màxim la redacció dels plecs del contracte per poder treure'l a licitació com més aviat millor.

neteja