Tallers de Castanyada i Halloween a la plaça Antonio Machado

Tallers de Castanyada i Halloween a la plaça Antonio Machado
Laia Martínez / Paola Ramos
31/10/2023 - 19:00

Salut Alta, Badalona - La Salut Alta ha gaudit aquesta tarda de la vigília de Tots Sants. La plaça Antonio Machado ha estat escenari d'una jornada plena de tallers, destinats a infants, joves i famílies del barri. Entre les activitats, els ciutadans s'han pogut pintar la cara de diferents estils, tots relacionats amb el Halloween, això sí, i també dissenyar xapes, màscares o colorejar dibuixos.

CASTANYADA SALUT ALTA ANTONIO MACHADO

CASTANYES

Quan han acabat una activitat, se'ls ha entregat un tiquet a la parada de la Castanyera que han pogut bescanviar per una paperina de castanyes. És una forma de fomentar la tradició de la Castanyada entre els més joves.

Núria Pané, responsable de l'Àrea Comunitària de la Fundació Salut Alta

És una festa comunitària, impulsada per diferents entitats del barri, com la Fundació Salut Alta o el Casal Cívic i Comunitari de la Salut Alta, per dinamitzar la zona.

Susana Mellado, responsable del Casal Cívic de la Salut Alta

Aquesta és només una de les moltes activitats que se celebren en pro del barri. I és que les entitats també estan preparant la Festa dels Colors per la Convivència, per aquest 1 i 2 de desembre. Una jornada dedicada, sobretot, als adolescents. Hi haurà classes de zumba, hip-hop, exhibicions i Dj, amb una llista musical que proposaran els mateixos joves.