Salut recomana vacunar-se de la grip i la Covid per evitar complicacions greus

Salut recomana vacunar-se de la grip i la Covid per evitar complicacions greus
Raquel Moreno/ Mar Martínez
19/01/2024 - 13:38

Badalona - El departament de Salut recorda la importància de la vacunació per evitar casos greus de grip o covid, tot i haver-se superat el pic epidèmic. Davant l'augment d'infeccions respiratòries, s'ha intensificat la campanya de vacunació a la Regió Sanitària Metropolitana Nord, i el CAP Doctor Robert a Badalona és un dels punts de vacunació. L'espai té capacitat per vacunar fins a 90 persones per jornada.

vacunació dr robert

Per evitar complicacions en cas de contagi de grip o covid, els professionals fan una crida a vacunar-se com a millor mesura de prevenció. Els qui tinguin cita podran vacunar-se els dimecres i divendres de dos quarts de deu del matí a dotze del migdia. La resta de població que no tingui cita podrà fer-ho de dotze del migdia a dues de la tarda. Del perfil d'usuaris que ja han decidit vacunar-se n'ha parlat la referent del punt de vacunació poblacional del CAP Dr. Robert, de l'Institut Català de la Salut, Mireia Torres.

Venen a vacunar-se des de famílies de recents nascuts, a persones d'entre 30 i 50 anys i majors de 60. L'objectiu és prevenir malalties respiratòries greus

Recordem que qualsevol persona pot demanar cita telemàticament, a través de La Meva Salut o del web CITASALUT.CAT. També es podrà sol·licitar hora directament des del centre sanitari de referència.

vacunació dr robert 3