Salvador Illa (PSC) confia que els badalonins repensaran el seu vot el 12-M i que decaurà el suport al PP

Salvador Illa (PSC) confia que els badalonins repensaran el seu vot el 12-M i que decaurà el suport al PP
Judit Larios
04/05/2024 - 13:38

Badalona - El cap de llista del PSC a les eleccions catalanes, Salvador Illa, confia que els resultats del 12-M a Badalona seran diferents dels dels comicis municipals. El candidat socialista ha visitat la ciutat per segona vegada aquest dissabte acompanyat de diversos membres del PSC local. Ho ha fet en el marc de les Festes de Maig i ha aprofitat per passejar per la trobada de puntaires.

Illa ha recordat que la proposta del seu partit és obrir una nova etapa a Catalunya. Així, ha tornat a retreure la inacció dels governs que han estat al capdavant de la Generalitat en la darrera dècada i s'ha compromès a treballar conjuntament amb els ajuntaments, també els del Baix Besòs. Entre les seves prioritats, destaca la millora de les infraestructures contra la sequera i les polítiques d'habitatge i mobilitat. El candidat socialista s'ha mostrat convençut que els resultats de les eleccions municipals, que van deixar una majoria absoluta del PP ara fa un any a Badalona, no es repetiran. Creu, en canvi, que els veïns de la ciutat es replantejaran el seu vot decantant-se pel que considerin que és el millor projecte per Catalunya.

Amb la seva visita, Illa ha volgut agrair la feina als seus companys de partit de l'àmbit local per explicar el projecte del PSC a Badalona. De fet, l'han acompanyat els quatre regidors socialistes de l'Ajuntament, entre els quals el president del grup municipal, Fernando Carrera. Després d'esmorzar al passeig de la Rambla, Illa s'ha apropat a la trobada de puntaires i ha acabat fotografiant-se amb el dimoni.

illa dimoni