Sant Adrià de Besòs acollirà el primer All Star de Supercopa Catalunya

Sant Adrià de Besòs acollirà el primer All Star de Supercopa Catalunya
Ferran Vinaixa
08/02/2024 - 16:24

Badalona - El primer All Star de Supercopa de Catalunya, el que fins ara era l'All Star de Copa Catalunya, ha estat presentat al Casal de la Vila de Sant Adrià del Besòs, ciutat que aquest diumenge acollirà els dos partits de les estrelles, el masculí i el femení, del bàsquet català. Un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet, l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i el Club Femení Sant Adrià. Dissabte Sant Adrià ja escalfarà motors amb el Top 3x3 que organitza el club femení adrianenc.

L'All Star 2024 de la Supercopa es juga al Pavelló Marina Besòs diumenge a la tarda, mentre que el Top 3x3 es durà a terme dissabte al Pavelló Ricart amb la participació de jugadors i jugadores de totes les categories des de Pre-Mini fins a veterans.

Diumenge, peró arriba el plat fort al Marina Besòs. Primera les 16.30 h hi haurà l'All Star femení, i a les 18.15 h es procedirà al concurs de triples, el masculí i femení, i després el genèric. A les 19 h serà el torn de l'All Star masculí. En els dos casos els equips estan formats per 12 jugadores/jugadors de cada conferència, la de l'Oest i la de l'Est, totes elles i ells escollits pels capitans/es i entrenadors/es de la categoria. En cada conferència hi ha representats els 7 equips de la lliga. En la conferència est masculina hi ha dos representants de l'únic equip badaloní de la Supercopa. Ells són Ramon Gotzens i Álvaro Puertas.

En el concurs de triples hi participaran les 8 i els 8 millors triplistes de la categoria segons l'estadística assolida fins ara. Es disputaran semifinal i final en cada categoria i el guanyador en categoria masculina i la guanyadora de la femenina s'enfrontaran pel títol de triplista definitiu.