Sant Joan de Llefià està de festa

Sant Joan de Llefià està de festa
Àlex Sisó / Arnau Vidal
21/06/2024 - 21:00

Badalona - El pregó a càrrec del president de la Asociación Flamenco Vivo, José María Parra, ha donat el tret de sortida aquest divendres a les festes de Sant Joan de Llefià. Un any més s'ha volgut premiar a entitats i personalitats de la ciutat, entre ells el periodista badaloní Enric Juliana.

L'amfiteatre del Parc del Gran Sol s'ha omplert de gom a gom per donar la benvinguda a la festa. Enguany l'Associació de Veïns ha atorgat quatre guardons. El Club de Futbol Lloreda i Dones en Moviment s'han endut el premi esportiu i cultural, respectivament. També s'ha premiat al director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana i al president de la FAVB i la Confederació Estatal d'Associacions Veïnals, Julio Molina. El president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià-Gran Sol, Jordi Mesas, ha valorat molt positivament l'inici de les festes, sobretot perquè enguany s'han pogut celebrar sense ajornaments. Igualment celebra que s'estiguin solucionant els problemes de deteriorament al Parc del Gran Sol.

El concert de Paco Candela posarà el ritme a la nit i encetarà la setena edició del Festival de Música Gran Sol. Considerat una de les millors veus del país, Candela compta amb 16 àlbums i nombrosos premis i reconeixements per a la seva carrera. I dilluns, a les 10 de la nit i al mateix amfiteatre del parc del Gran Sol, serà el torn de Konjaleo. Un espectacle liderat pel guitarrista i compositor Diego Cortés, que compta amb la col·laboració de la Asociación Flamenco Vivo de Badalona.