Santa Coloma, seguida de prop per Badalona, encapçala el rànquing de ciutats amb més demanda de lloguer

Santa Coloma, seguida de prop per Badalona, encapçala el rànquing de ciutats amb més demanda de lloguer
Jordi Ribàs
23/08/2023 - 09:42

Badalona / Santa Coloma - En els darrers anys, la ciutat metropolitana amb més demanda de lloguer de pisos ha estat L'Hospitalet de Llobregat, on el preu se situa a 965 euros al mes. En aquest darrer rànquing publicat per Idealista, però, la llista la lidera per primer cop Santa Coloma de Gramenet on, de mitjana, s'estan pagant per un pis uns 840 euros al mes. També Badalona apareix com una de les ciutats amb més demanda, concretament en la desena posició. A més, en el cas badaloní, el lloguer s'enfila fins a gairebé els 1150 euros mensuals. Amb aquests preus, Badalona se situa com la 23a ciutat més cara d'Espanya per viure-hi de lloguer, i la cinquena a Catalunya. Només la superen Castelldefels, Sant Cugat, Sitges i Barcelona.

Santa Coloma de Gramenet, seguida de prop per Badalona, encapçala el rànquing de ciutats amb més demanda de lloguer de pisos. A més, segons Idealista, la mitjana del lloguer a Espanya ha pujat més d'un 9% respecte a l'estiu passat

De mitjana, Idealista marca els preus del lloguer actuals com uns dels més alts mai registrats, apuntant un augment superior al 9% respecte a l'estiu de l'any passat. De fet, en les ciutats metropolitanes, tant de Madrid com Barcelona, que és on es concentra la demanda més gran per llogar un pis, la majoria dels municipis presenten un preu mitjà superior als 900 euros mensuals.