Se celebra la 21a edició de l'Open Nocturn de Fotografia Submarina SASBA

Se celebra la 21a edició de l'Open Nocturn de Fotografia Submarina SASBA
Albert Guerra/Jaume Ribó
18/07/2023 - 10:15

Badalona - Llenguados, llagostins o meduses són algunes de les espècies que van poder fotografiar la vintena de participants a l'Open Nocturn de Fotografia Submarina que organitza SASBA. Enguany ha comptat amb la participació de 20 fotògrafs dividits en dues categories.

CONCURS SASBA

Càmera digital rèflex i càmera digital compacte són les dues modalitats que conformen la 21a edició del concurs de fotografia submarina en el 50è aniversari del seu organitzador, SASBA.
La prova es va fer el divendres a la nit, de 10 a 12, a la platja del Pont del Petroli, on els participants van fer la immersió sense problemes i captar les instantànies més impactants. Al dia següent, un jurat online va determinar quines van ser les guanyadores de cada categoria. David Marfil, del club Nàutic Vilanova, es va coronar com a primer classificat en categoria de càmera digital rèflex, mentre que en la categoria de càmera digital compacta, el guanyador va ser Carlos Lado Lechon, del club Divers Centre d'Immersió. El que sí que és segur és que en tots dos casos van poder capturar fauna autòctona nombrosa i diversa del fons marítim badaloní.

CONCURS FOTOGRAFIA SASBA

Aquest any també ha tingut un pes important una tercera categoria creada el 2019, la de concurs amb foto creativa. A partir de les fotos captades durant la prova, s'anima els participants a presentar una proposta creativa en la qual no existeixen limitacions a l'hora de fer el muntatge.