Semifinal Copa Catalana Badalona Dracs-Terrassa Reds

Semifinal Copa Catalana Badalona Dracs-Terrassa Reds
Paula Reverter
17/11/2023 - 16:19

Badalona - Els Badalona Dracs s'enfrontaran dissabte als Reds de Terrassa en la semifinal de Copa Catalana. Serà la primera de les semifinals que juguin els badalonins en 15 dies, ja que la setmana que ve també jugaran a Badalona la semifinal de la Copa d'Espanya contra els Pioners de L'Hospitalet.
Un títol que els badalonins regnen des de fa més d'una dècada, exactament fa 11 anys consecutius que els Dracs s'emporten la Copa Catalana de Fubol Americà a casa. De fet, fa dos anys van jugar-la davant dels Terrassa Reds qui van quedar a les portes de la final.
El darrer any els Dracs van guanyar-la davant de Pioners, mentre que els de Terrassa van ser semifinalistes de la Lliga Catalana i també de la Lliga Nacional Sèrie B on van caure ambdós cops davant dels Pagesos de Barcelona.
Aquest any, però, els Reds van desfer-se dels Barcelona Uroloki pel resultat de 25 a 0 comptant amb un exjugador dels Badalona Dracs format al Municipal de Montigalà, el quarterback Ruben Beltran.
Mentre que els dracs aniran al partit amb la motivació del primer partit de Copa Espanya guanyat, que van disputar el darrer cap de setmana contra els Pagesos de Barcelona quedant 34 a 6.
El partit entre els Dracs i els Reds es disputarà demà a les 18:00 al Municipal de Montigalà, on podran gaudir a més a més del matx, dels focs artificials i les cheerleaders que van estrenar-se amb l'equip el passat cap de setmana.