Serena-Lynn Geldof, primer reforç de la Penya

Serena-Lynn Geldof, primer reforç de la Penya
Ferran Vinaixa
07/06/2024 - 01:25

Badalona - Després d'assegurar-se la renovació de dos pilars bàsics per la plantilla, Jordi Vizcaino a la banqueta i Alima Dembelé a la pista, el nou projecte de la Penya per la Lliga Femenina Endesa ja té el seu primer reforç. Es tracta de la internacional belga Serena-Lynn Geldof que ha firmat pel Joventut per a una temporada, fins al 30 de juny de 2025. Geldof és una pivot de 27 anys i 1'96m que va bé al rebot, en el tir de mitja distància i que juga bé en el bloqueig i continuació.

Geldof arriba procedent del Casademont Saragossa on hi ha jugat durant dues temporades i, per tant, amb experiència en l'elit del bàsquet espanyol. Al Saragossa ha pogut destacar a la Lliga Femenina Endesa i també a l'Eurocup i fins i tot ha jugat 17 partits d'Eurolliga. El 2023 va guanyar amb el conjunt aragonès la Copa de la Reina.

Amb Bèlgica, va guanyar l'Eurobasket del 2023 i dos bronzes als europeus del 2017 i del 2021. Abans d'incorporar-se al Joventut, Geldof jugarà aquest estiu els Jocs Olímpics de París.