Sergi Gómez s'entrena a Badalona

Sergi Gómez s'entrena a Badalona
Ramon Duran
07/09/2023 - 15:42

Badalona - El jugador badaloní del Manchester City Sergi Gómez, ha estat la sorpresa durant un parell de dies a l'Estadi Municipal de Badalona, on ha aprofitat el parèntesi de les convocatòries de seleccions, per continuar amb la seva preparació física.
El defensa de l'equip anglès es va entrenar durant dimarts i dimecres a la seva ciutat, tot just abans de l'inici de les sessions preparatòries del primer equip del Badalona. El conjunt escapulat ha facilitat que l'internacional en diferents categories de la selecció espanyola, hagi pogut exercitar-se a l'Estadi amb totes les comoditats. Cal recordar que el jugador del City va passar durant una breu època pel futbol base del Badalona, en concret a la categoria de benjamins.

La temporada passada, el defensa va aconseguir guanyar els títols de Lliga, Copa i Champions League amb el conjunt anglès, a més de proclamar-se recentment campió de la Supercopa d'Europa contra el Sevilla.

Sergi Gómez té previst incorporar-se dilluns vinent a les ordres de Pep Guardiola, després d'aquest període on ha tingut l'oportunitat de visitar la seva ciutat i a la seva família.