Shannon Evans, el nou fitxatge de la Penya

Shannon Evans, el nou fitxatge de la Penya
Paula Reverter Pastor
08/01/2024 - 13:43

Badalona - El Joventut inicia l'any amb un nou fitxatge, Shannon Evans, un gran reforç pel joc exterior verd-i-negre amb contracte fins al final de temporada.

Shannon Eugene Evans és un base de 1,85 m i 29 anys que destaca per la seva eficàcia, capacitat anotadora i facilitat per resoldre en l'1x1. Compta experiència a l'ACB, on ha disputat 67 partits entre el Real Betis Balonceso i el València Basket, generant unes grans estadístiques.

El base nord-americà va ser protagonista a les files del Real Betis la temporada 2021-22 amb números d'MVP: va destacar per ser el segon màxim anotador amb una mitjana de 17,4 punts per partit, així com el màxim assistent de la lliga amb 6,4 assistències i el jugador que va recuperar més pilotes de la competició.

La darrera temporada, Evans va iniciar-la al Betis, però va fer el salt al València Basket, quan va competir a l'Eurolliga.
Actualment, procedent de la lliga CBA a la Xina, on va començar la temporada i ha disputat 14 partits amb els Beijing Ducks anotant 13,5 punts i fent un total de 5,2 assistències per partit.