S'incrementen la generació de residus i les trucades al 112 durant la revetlla de Sant Joan

S'incrementen la generació de residus i les trucades al 112 durant la revetlla de Sant Joan
Judit Larios
25/06/2023 - 19:43

Badalona - Centenars de persones van celebrar la revetlla de Sant Joan a les platges de Badalona en una nit en què l'incident més destacat va ser una baralla multitudinària al Passeig Marítim que es va saldar amb dos detinguts. A banda, hi va haver incidències més lleus com la crema de set contenidors, que no van afectar cap vehicle. Les platges amb una major afluència de persones van ser la de l'Estació, la del Pont del Petroli i la del Coco.

El dispositiu de neteja va recollir 6 tones d'escombraries a les platges, una xifra superior a les 4 tones i mitja de l'any passat. Un equip d'operaris va iniciar la recollida de residus a les 6 del matí de dissabte, acompanyat de la Guàrdia Urbana, per tal que els primers banyistes poguessin gaudir del litoral badaloní. A causa de l'elevada quantitat de deixalles acumulades en diferents punts de la ciutat, les tasques del servei de neteja s'allargaran fins dilluns.

Al conjunt de Catalunya, el 112 va atendre 7.324 trucades durant la revetlla de Sant Joan, un 30% més que l'any passat. Badalona va ser el tercer municipi on més es va contactar el telèfon d'emergències, per darrere de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. En concret, es van produir 345 trucades, gairebé el doble que el 2022, quan la xifra va ser de 180.

guàrdia urbana neteja revetlla