S'inicia el procés de selecció de 47 persones a l'atur per fer tasques de millora d'edificis municipals

S'inicia el procés de selecció de 47 persones a l'atur per fer tasques de millora d'edificis municipals
Judit Larios
23/04/2024 - 15:57

Badalona - L'Ajuntament engega demà un procés de selecció per a contractar 47 persones en situació d'atur. Aquest pla d'ocupació, que porta per nom 'Badalona treballa', busca treballadors per a fer tasques de millora i arranjaments en edificis municipals, escoles, biblioteques i espais públics de la ciutat. S'oferirà un contracte de sis mesos.

Els candidats han de ser residents a Badalona i es prioritzaran els majors de 45 anys. També han de portar, com a mínim, tres mesos buscant feina de forma activa, no rebre cap prestació d'atur ni haver estat contractats en un pla d'ocupació local a Badalona durant el 2023.

Les persones interessades a inscriure's al pla d'ocupació poden recollir el formulari a les oficines del Servei d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO), al carrer de la Nova Cançó 1, des d'aquest dimecres fins al 30 d'abril, en horari de 9 a 14 hores.

Per a qualsevol consulta sobre la convocatòria es pot contactar al telèfon 93 460 52 00 en la franja horària de 9 a 14 hores o al correu plansocupació@badalona.cat.