Sis habitatges més de l'illa de Canigó hauran de ser apuntalats

Sis habitatges més de l'illa de Canigó hauran de ser apuntalats
Judit Larios / Berta Soler
04/03/2024 - 22:13

Badalona - Aquest dimarts al matí està previst l'apuntalament de sis habitatges del número 15 del carrer Canigó després que s'hi hagin detectat esquerdes. Així ho han decidit els tècnics, després d'inspeccionar l'edifici aquest matí. Tot i les actuacions, els veïns podran continuar vivint als seus domicilis. Aquest és el setè edifici de la zona que s'haurà d'apuntalar.

Els treballs d'apuntalament que es faran estaven inicialment previstos, però, per aquesta tarda. El seu ajornament ha provocat indignació entre el veïnat, que ha estat esperant-los durant més de quatre hores. De fet, molts d'ells critiquen la manca d'informació per part de l'executiu local sobre l'estat dels seus immobles.

Ho ha explicat la Meritxell Giménez, veïna de la quarta planta de l'edifici:

El govern local justifica que la decisió de posposar l'apuntalament de l'edifici número 15 s'ha pres durant la inspecció del 13. Els operaris encarregats d'apuntalar aquest primer edifici han hagut de fer sondejos no previstos en el bloc adjacent.

El regidor de Territori, Daniel Gràcia, ho ha explicat al torn de precs i preguntes del ple municipal.

Demà s'incorporaran quatre operaris més per dur a terme aquests apuntalaments. També s'inspeccionaran els números 116 i 118 del carrer Ausiàs March, segons confirma el consistori. Recordem que el primer va ser desallotjat divendres passat.