MÉTEO | Sol enterbolit per pols en suspensió

MÉTEO | Sol enterbolit per pols en suspensió
Ingrid Vicent
05/09/2023 - 10:09

Badalona - Les temperatures matinals han baixat respecte ahir. Avui la calor no és tan notable amb un descens entre 4 i 5 graus respecte a la temperatura d'ahir. Aquest dimarts la mínima ha marcat xifres entorn els 23 °C. Avui també recularà lleugerament els valors de temperatura màxima amb previsió que el termòmetre no arribi a tocar els 30 °C.

Al davant un dia de temps tranquil on el sol lluirà acompanyat per la presència de partícules de sorra en suspensió que mantindrà el cel d'un color blau desgastat, tèrbol. Puntualment, al llarg del dia, es deixarà veure algun núvol prim passatger que serà simplement anecdòtic.

El vent bufarà de component Est i anirà a la baixa. Bufarà suau i acabarà de tornar a la calma a la tarda. Al llarg del matí, a primera línia de mar, encara es deixarà notar una mica, però lluny de la persistència dels darrers tres dies. També l'estat del mar es mostrarà menys agitat.

Pocs canvis al llarg dels dies vinents. L'estabilitat atmosfèrica afavorirà un temps amb domini del sol i temperatures d'estiu.