Adam Hanga podria ser el tercer reforç de la Penya

Adam Hanga podria ser el tercer reforç de la Penya
Xavi Ballesteros
05/06/2024 - 12:31

Badalona - El mercat ACB continua bullint i cada dia hi ha algun moviment. L'últim que ha sorgit és l'opció que el Joventut incorpori al jugador Adam Hanga que fins ara estava a l'Estrella Roja jugant Eurolliga.

L'aler hongarès, que té 35 anys, s'afegiria als exBarça Ribas, Tomic i Pustovy i donaria més experiència a la Penya. El jugador ha estat aquest curs jugant a l'Eurolliga on ha jugat una mitjana de 20 minuts on ha fet 8 punts i 3 rebots per partit. L'hipotètica arribada de Hanga, com ha comentat el web encestando i Jordi Valle, suposaria tenir un comodí a l'equip perquè pot jugar en diferents posicions. A més, el seu nivell competitiu i el fet que no s'hagi lesionat també dona certa estabilitat perquè està acostumat a jugar doble competició a nivell alt. Hanga està al tram final de la seva carrera i arribaria a la Penya per la seva voluntat de viure a Barcelona, ciutat que coneix perfectament de la seva etapa al Barça. També ha jugat al Madrid, al Baskonia i al Manresa de l'ACB.
D'altra banda, la Penya continua pendent de la continuïtat d'Andrés Feliz que condiciona totalment la posició de base i sobretot el lideratge del Joventut. El dominicà, que es troba al seu país on prepararà el preolímpic, haurà de prendre una decisió perquè tot i tenir contracte a la Penya sembla que tindrà alguna oferta d'Eurolliga. A Badalona l'únic que volen és que, si fos així, la decisió sigui aviat per poder tenir marge de reacció