SUMA, jove i sense complexos per pactar amb qui calgui

SUMA, jove i sense complexos per pactar amb qui calgui
Mar Martínez
24/05/2023 - 16:29

Ràdio Ciutat de Badalona, Morera - SUMA-Ara Pacte Local es defineix com a una formació sense complexos, capaç de pactar amb qualsevol partit, però exigint una política útil per Badalona. Àlex Romero, candidat de SUMA -que hereta els drets electorals del PDeCAT- ho ha volgut deixar clar en una entrevista a Ràdio Ciutat: 'Som una formació amb la capacitat transversal de pactar el que sigui pel bé de Badalona. No té complexos per diferenciar-se del bloc progressista, de les esquerres, que estan tocades de l'ala, i tampoc d'Albiol, que és més populista. El que volem fer és que estiguin incòmodes perquè, al final, quan una persona està incòmoda, és quan millor treballa, quan té por de perdre la feina'.

Romero ha destacat que, per davant de grans inversions, cal una bona gestió dels pressupostos. Un dels reptes de SUMA és educatiu: 'Badalona ha d'esdevenir la capital mediterrània de l'FP. Per a mi, la qüestió és l'educació, perquè tenim un absentisme que és bestial. Hi ha molts joves que, malauradament, no conclouen els seus estudis superiors. I la nostra societat futura, el 2030, necessitarà sobretot tècnics mitjans per a totes aquestes feines tècniques. Jo vull que aquí hi hagi més centres d'FP i que les empreses s'interessin per pagar els seus alumnes'.

Romero vol més patrulles policials al carrer i il·luminació nocturna, que es faci conservació d'edificis malmesos al Centre i més enllà de l'autopista, i es construeixin pisos socials a partir de la negociació de condicions amb les promotores, per exemple en l'IBI.