Sumar i En Comú Podem defensen la cultura en un acte a Badalona

Sumar i En Comú Podem defensen la cultura en un acte a Badalona
Albert Guerra
19/07/2023 - 13:40

Badalona - Descentralitzar la cultura o destinar-hi un 1% dels pressupostos de l'Estat han estat algunes de les mesures que han proposat Sumar i En Comú Podem en un acte celebrat ahir a la tarda per defensar la importància de la inversió en la cultura.

El míting, sota el nom de 'A favor de la cultura', va tenir lloc davant del Pont del Petroli i va acollir una cinquantena d'assistents. Encapçalat pel candidat a Badalona, Dani Sosa, l'acte va comptar amb la participació també de Conchi Abellán, Gala Pin , Joan Mena i Gerardi Pisarello, diputat per Barcelona d'En Comú Podem a Madrid. S'hi va reivindicar, principalment, una major inversió en la cultura, ja que des de la formació consideren que és el motor del progrés. Garantir l'accés a la cultura independentment dels ingressos de cadascun i descentralitzar l'oferta cultural del país són algunes de les mesures que també es van debatre. El número 1 a Badalona i 12è en les llistes d'En Comú Podem, Dani Sosa, també va fer una condemna a la censura en referència a l'auge de l'extrema dreta. L'escoltem:

Pisarello va afegir que votar Sumar-En Comú Podem és l'única garantia perquè Abascal no sigui ministre de cultura i per impedir que es torni a l'època de la censura i el Nodo