Ajornat el desnonament d'un local rellogat de manera il·legal a diverses famílies

Ajornat el desnonament d'un local rellogat de manera il·legal a diverses famílies
Laura Valverde / Raquel Moreno
31/05/2024 - 13:24

Sant Roc, Badalona - Desnonament ajornat fins al 4 de juliol per manca d'efectius policials al barri de Sant Roc. També ha estat clau la presència dels membres de la Plataforma Sant Roc Som Badalona. Ara, dues famílies amb menors tenen un nou marge de temps per buscar una alternativa habitacional.

El suport d'una trentena de persones i de la Plataforma Sant Roc Som Badalona ha sigut clau per a aturar un desnonament, que no s'ha fet efectiu per manca d'agents policials. Es tracta d'un local rellogat de manera il·legal del carrer Covadonga de Sant Roc, on viuen diverses famílies en condicions insalubres, una d'elles des de fa tres anys. L'espai, que era un centre mèdic amb diverses consultes, no disposa de la ventilació adequada ni de cèdula d'habitabilitat. De fet, els inquilins han pagat durant aquests anys el lloguer al llogater, mentre aquest no pagava a la propietat.

  • Carles Sagués, Plataforma Sant Roc Som Badalona:

Des de la Plataforma Sant Roc Som Badalona asseguren que donaran suport a les famílies perquè trobin un habitatge alternatiu, abans que arribi el pròxim llançament. De fet, aquest mes de maig han arribat una seixantena de desnonaments a la Plataforma, dels quals s'han executat 5. Es tracta de famílies, la majoria amb informes de vulnerabilitat, que es queden al carrer sense cap mena d'alternativa.

desnonament sant roc 2

Habitació rellogada a una de les famílies que viuen al local