Suspès un desnonament a Sant Mori de Llefià amb menors a càrrec i una persona dependent

Suspès un desnonament a Sant Mori de Llefià amb menors a càrrec i una persona dependent
Anna García de Albéniz / Mar Martínez
25/10/2023 - 14:33

Sant Mori de Llefià, Badalona - Aquest matí (dimecres) ha quedat suspès a Sant Mori de Llefià, el desnonament d'una família de sis persones, de les quals dos menors, on una d'elles pateix una situació física molt extrema. Es tracta d'un home de 37 anys, amb discapacitats física i mental que necessita estar connectat a dues màquines per respirar que fa tres setmanes que no es poden connectar. Ens ho explica la Rada Merisan, la seva mare, una dona de 68 anys.

La família, que tenia la llum punxada a l'edifici del costat, no té electricitat perquè li van desconnectar. Explica que carrega els aparells en un establiment comercial de Sant Adrià on s'hi adreça un parell d'hores al dia. Dues són màquines d'oxigen, l'altra serveix per aspirar la mucositat. Als baixos del local, ubicat a la carretera de Santa Coloma, viu una dona de 68 anys i el seu fill, prostrat en un llit. Els acompanyen la seva neboda que té dos fills, un dels quals de 14 anys, i un net d'un i mig.

WhatsApp Image 2023-10-25 at 14.12.30 (1)

Segons explica la Plataforma Sant Roc som Badalona, el desnonament s'ha suspès perquè el jutge no hauria rebut l'informe que havia requerit als serveis socials per prendre la decisió. Ara, l'entitat s'ha posat en contacte amb serveis socials per demanar un informe que permeti, al seu temps, demanar a la companyia Endesa la instal·lació d'un comptador social.

Cap dels membres de la família treballa. Expliquen que subsisteixen a partir de la renda mínima garantida que rep una de les dones i la recollida de ferralla.