Suspesa la 18a edició de la Llarga pel fort vent i la mala mar

Suspesa la 18a edició de la Llarga pel fort vent i la mala mar
Mònica Martín
08/06/2024 - 14:57

Badalona - La 18a edició de la Llarga, que s'ha convertit en tot un clàssic badaloní, ha estat suspesa per les males condicions meteorològiques. Inicialment, ha sortit la primera mànega però amb el recorregut reduït a 3.500 metres. Els organitzadors s'han vist obligats a aturar la regata lúdica després de la primera mànega perquè les onades eren superiors a un metre i el vent no ha cessat en cap moment.

Regata Llarga
Primera mànega de la Regata Llarga

La cursa ha englobat a més de 400 persones i ha batut rècord de participació respecte a l'any passat amb clubs de rem de tot el litoral mediterrani, des d'Alacant fins a França. Aquesta regata és un clàssic badaloní que s'ha convertit en una trobada d'esportistes d'arreu de l'estat que malauradament no s'ha pogut celebrar en la seva totalitat. Els regatistes hauran d'esperar fins a l'any vinent per calçar el rem i pujar al llagut.

Reunió
Reunió que s'ha mantingut per decidir el rumb de la regata

Recordem que el Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut o més conegut com 'La Llarga' l'organitza el Club Nàutic Bétulo des del seu inici l'any 2005 i rep aquest nom perquè consisteix en un recorregut de 4.000 metres, a diferència de les regates de lliga que arriben als 1.500 m.