Taller de boles de Nadal personalitzades al costat de l'arbre del Gorg

Taller de boles de Nadal personalitzades al costat de l'arbre del Gorg
Anna García de Albéniz / Núria Rodríguez / Ingrid Vicent
04/01/2024 - 10:38

Plaça del President Tarradellas, Gorg - Un dels elements clàssics que no pot fallar mai en aquestes festes és l'arbre de Nadal. Tot i que hi ha moltes figures diferents per decorar-lo, els ornaments per excel·lència són les boles. Per fer-ne una de pròpia, única i totalment personalitzada, ens hem apropat al taller d'aquest ornament nadalenc a la Plaça del President Tarradellas.

Aquest espai, situat al barri del Gorg, on es troba instal·lat l'arbre de Nadal de 40 metres, ha acollit diverses activitats i tallers infantils. En aquest cas, es tracta d'un treball manual creatiu senzill pensat per a tota la família. Una versió de Nadal de les conegudes boles «Kimekoni» originàries del Japó. La Mariona Collell, monitora d'Activijoc, empresa encarregada d'impartir el taller, ens explica com es fabriquen.

Més enllà de les boles de nadal, la Plaça també ha comptat amb un taller per fabricar un mitjó de Nadal. A més, també s'ha instal·lat en aquest punt un espai de joc relacionat amb el món del circ i una zona amb jocs populars per als més menuts. I tot això amb la companyia dels personatges infantils Mickey i Minnie Mouse. Les propostes lúdiques i de manualitats van començar el 21 de desembre i finalitzen AVUI (dijous) 4 de gener.