Tallers per fomentar els hàbits saludables per a infants, joves i famílies del Bàsquet Llefià

Tallers per fomentar els hàbits saludables per a infants, joves i famílies del Bàsquet Llefià
Mònica Martín
20/06/2024 - 20:32

Poliesportiu Llefià, Badalona - El segon any dels tallers d'hàbits saludables organitzats per la Fundació Hospital Esperit Sant en col·laboració com la Fundació Bàsquet Llefià acaben amb un berenar saludable per fomentar els hàbits més sans entre els més petits.

Platans poliesportiu Llefià

Tots els equips del Bàsquet Llefià han rebut diverses xerrades de professionals del centre sobre bons hàbits per encarar la temporada d'una manera més saludable. Diversos tallers adreçats a infants, joves i les seves famílies han tractat temàtiques com la gestió emocional, les malalties de transmissió sexual o el consum d'alcohol, que han acollit a més d'un centenar de persones.

Poliesportiu Llefià

Avui, els més menuts han fet un darrer entrenament amb un final molt saludable amb la fruita que han donat els paradistes del Mercat Municipal de Llefià. Des de la fundació recorden que la dieta mediterrània i el descans són essencials per a poder aconseguir una vida sana i saludable. Una oportunitat més perquè els més petits parlin sobre nutrició, activitat física, descans i gestió emocional.