Teixidó i Mayo lideren la reacció contra l'Azul Marino (75-62)

Albert Guerra
18/02/2024 - 14:59

Badalona - Mariona Teixidó i Nukiya Mayo han liderat la Penya per obtenir una suada victòria contra l'Azul Marino a l'Olímpic (75-62).

Les verd-i-negres s'han contagiat del ritme lent de l'equip mallorquí i de fet al primer quart era l'equip blau qui agafava una renda de 6 punts amb el 8 a 14 que no feia preveure un matx còmode. Costava molt anotar i a l'altre costat iris Vennema castigava les indecisions defensives amb 20 punts. Mariona Teixidó, estava sent la millor de la Penya amb 10 punts al descans, però un triple a l'últim segon de De Sousa feia que la renda a la mitja part fos d'un únic punt (31-30).

A la represa, mateix guió de partit i marcador que era de +5 per l'Azul Marino amb el 31 a 36. Però la lesió d'Austin i la irrupció de Mayo han canviat el partit. La nord-americana duia només un punt a la mitja part i n'ha anotat 19 a la segona meitat amb una ratxa de 7 seguits per permetre respirar la Penya i agafar una renda de 13 que ha estat la definitiva.

Al final, 75 a 62 per una Penya que suma la 14a victòria per situar-se en 5a posició empatada amb l'Al-Qázeres, que és quart.