Televisió Badalona emetrà el primer partit dels verd-i-negres: Joventut - València

Televisió Badalona emetrà el primer partit dels verd-i-negres: Joventut - València
Paula Reverter Pastor
23/08/2023 - 14:55

Badalona - La Penya jugarà aquest diumenge el primer partit de pretemporada, un amistós contra el València Basket Club que tindrà lloc al Pavelló Central de Salou a les 19:00 de la tarda. El matx el podran veure a través de la Televisió de Badalona, que l'emetrà en directe.

Un partit important pels de Carles Duran, ja que serà el seu primer com a nou equip i servirà per anar agafant el fil i la confiança de cara al començament de lliga. Serà el primer de quatre amistosos. Després jugaran contra el Bàsquet Girona el 2 de setembre a Sant Julià de Vilatorta, el següent serà contra Lenovo Tenerife el 8 de setembre a les Borges Blanques i l'últim contra el Morabanc a Andorra el 15 de setembre amb el qual acabaran la pretemporada.

Pel mig també tindran dos partits de Lliga Catalana. En plena diada de Catalunya, l'11 de setembre, la Penya debutarà amb partit oficial: la semifinal de la lliga catalana que els enfrontarà al Baxi Manresa a Lleida, i en cas de victòria, els verd-i-negres jugarien la final el 12 de setembre també a Lleida.