Tomàs Molina vol aportar 'el sentit comú d'un home del temps clàssic' a la política

Tomàs Molina vol aportar 'el sentit comú d'un home del temps clàssic' a la política
Àlex Sisó / ACN
02/04/2024 - 18:48

Barcelona - Aportar el sentit comú d'un home del temps i lluitar contra el canvi climàtic. Són dels principals objectius que han empès al meteoròleg Tomàs Molina a fer el salt a la política. El badaloní va anunciar diumenge que serà el número dos de la candidatura d'ERC a les europees del 9 de juny.

Molina, que ha estat presentat oficialment aquest dimarts, ha justificat el seu fixatge en un context d'emergència climàtica. També perquè creu que cal compromís i falta sentit comú. Per això ha defensat parlar, arribar a consensos i treballar en equip. Ha detallat que tot i que els espectadors ja no el veuran per la televisió, continuarà treballant a TV3, on es cap de Meteorologia des de l'any 1987.

Tomàs Molina s'integrarà a la llista d'Ara Repúbliques, que encapçalarà l'actual eurodiputada Diana Riba i en la qual també concorren en coalició EH Bildu, el BNG i Ara Més. A les darreres eleccions, Ara Repúbliques va treure tres diputats al Parlament Europeu i Molina serà el número quatre. Sobre la possibilitat de no sortir com a representant, el meteoròleg ha dit que no és rellevant. Per la seva banda el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat que Tomàs Molina representa 'el prestigi i el coneixement' que volen posar al servei del país.