Tomy Carbonell, una temporada de somni

Tomy Carbonell, una temporada de somni
Ramon Duran
17/01/2024 - 10:30

Badalona - El capità del juvenil del Badalona Tomàs Carbonell, va ser un dels protagonistes de l'última victòria del primer equip badaloní contra la Grama. Amb només 18 anys, el recorregut del migcampista sembla no tenir límits.

I és que el darrer cap de setmana va ser força intens per Tomy Carbonell, ja que dissabte va jugar amb el juvenil a Mallorca els 90 minuts de joc, i diumenge va haver de sortir tota la segona part en el partit del primer equip contra la Fundació Grama, contribuint a la victòria del conjunt de Gerard Albadalejo. Tomy està vivint una temporada de somni, perquè l'equip juvenil està duent a terme un campionat de lliga fantàstic, amb la classificació pels vuitens de final de la Copa del Rei, i a més, cal afegir el debut amb el conjunt de tercera federació.

A banda de Tomy, dos companys més de l'equip juvenil també han tingut presència amb el primer equip. Hugo Caroz, que ja ha disputat diversos partits a tercera federació, i Willy Tomás, que igual que Tomy, va debutar diumenge passat en el derbi comarcal contra la Grama.