Torna el cicle de teatre amateur: 'Badalona es Mostra'

Torna el cicle de teatre amateur: 'Badalona es Mostra'
Laia Martínez
03/11/2023 - 17:45

Badalona - Aquest cap de setmana comença a la nostra ciutat el cicle de teatre amateur “Badalona es Mostra”, que es podrà veure fins al dissabte 2 de desembre. Es tracta d'un projecte cultural que té com a finalitat promocionar i fer difusió de produccions de diferents companyies badalonines. Els espais escollits són el Teatre Blas Infante i el teatre d'El Círcol, a més d'una exposició que es podrà visitar al Centre Cultura Tradicional Can Canyadó.

Quin és el programa:

Aquest diumenge, a partir de les 18 h, es representarà “Tempus Fugit”, de la companyia Màgic Empenta, al Teatre Blas Infante. Després de la representació teatral es presentaran els curtmetratges 'Això no és Disneyland', produït per Badalona Comunicació, i 'Històries de vida del barri de la Salut'.

Diumenge 12 de novembre, a les 18 h, serà el torn de l'obra “Estocolmo mon amour”, de la companyia La Mar de Teatre. Serà a l'escenari del Teatre Blas Infante.

Ja el següent cap de setmana, el 19 de novembre, a les 19 h, el Teatre d'El Círcol serà l'espai on es representarà “Érase una vez...”, de la companyia Art en Acció.

L'edició clourà el dissabte 2 de desembre, a les 13 h, amb una mostra del taller de teatre social de La Salut, que tindrà lloc a la rambla de Floridablanca. Una trobada que s'emmarca dins el projecte “Posem Colors a La Salut”, del programa “Barris i comunitat”.

L'exposició, que es podrà visitar al Centre Cultura Tradicional Can Canyadó fins al 24 de novembre, porta per nom “#MiremElPassat amb ulls de dona #Teatre”. És un recull de fotografies que recuperen la veu i la força de les dones de teatre del primer terç del segle XX. Parlem de personalitats rellevants com Margarida Xirgu, Lola Anglada, Àurea de Sarrà o Pauleta Pàmies. Aquest fons fotogràfic pertany a l'Arxiu General i el Centre de Documentació i Museu d'Arts Escèniques de l'Institut del Teatre.

Les entrades es poden reservar a través de l'Agenda Cultural.