Torna el torneig cadet internacional Sampep a Badalona

Torna el torneig cadet internacional Sampep a Badalona
Paula Reverter Pastor
22/08/2023 - 13:37

Badalona - El torneig cadet internacional Sampep de bàsquet torna a la ciutat després de no celebrar-se des de l'any 2019 a causa de la Covid. Aquest any el Club de Bàsquet Sant Josep reprèn la tradició i celebrarà la 5a edició al Poliesportiu de Pomar del pròxim trenta-u d'agost fins al dia tres de setembre.

L'esdeveniment comptarà amb grans clubs, alguns nacionals com el Girona, Joventut, Manresa, Barça o València i d'altres internacionals amb jugadors de Montenegro, Estats Units o Itàlia entre d'altres. El format del torneig constarà de vuit equips, que es dividiran amb dos grups de quatre on es classificaran els primers i segons per les semifinals que se celebraran el pròxim dissabte dia dos, i posteriorment la final diumenge dia tres. Així com, han organitzat un concurs de triples on podran participar dos jugadors de cada equip i diumenge també jugaran la final.
A més a més, es transmetran els partits i les activitats que s'aniran duent a terme en directe per streaming, per oferir així la possibilitat de veure-ho des de casa.