Torna la Festa del Cinema a Badalona del 2 al 5 d'octubre

Torna la Festa del Cinema a Badalona del 2 al 5 d'octubre
Sílvia Villarroel
02/10/2023 - 15:52

Badalona - Gairebé 650 entrades venudes fins el dia d'avui per venda anticipada, als cinemes OCINE Màgic Badalona, per gaudir de la Festa del Cinema. Aquest any com a novetat, no cal que els espectadors s'acreditin a la pàgina web de la festa del cinema per comprar les entrades.
A partir d'aquest dilluns comença la 21ª edició de la Festa, que s'allargarà fins al dijous dia 5 d'octubre. A tot l'Estat es podran veure les millors estrenes de pel·lícules i documentals al preu rebaixat de 3,5 euros l'entrada. Com és habitual, també es podrà gaudir d'aquest esdeveniment a la nostra ciutat als cinemes OCINE del Màgic Badalona. Una promoció pels espectadors amb l'objectiu d'incentivar la cultura cinematogràfica i omplir les sales. Des d'OCINE esperen amb optimisme aquesta nova edició i indiquen que tenen previst arribar aproximadament, a les mateixes xifres que abans de la pandèmia. Una cartellera amb l'objectiu que els espectadors gaudeixin del cinema amb tota mena de pel·lícules i de gèneres, aprofitant els preus reduïts. Els primers dies afirmen des d'OCINE, solen ser més fluixos i el nombre d'espectadors va incrementant a mesura que avança la setmana, sobretot de cara a dimecres i dijous. Aquest any, però, es poden adquirir les entrades més fàcilment al mateix cinema o a la pàgina web d'OCINE sense necessitat d'acreditar-se. Segons Fran Polo, responsable de màrqueting i esdeveniments l'objectiu és que el cinema sigui una experiència única per als espectadors, diferent a la que experimenten a casa.
Cal recordar que des de l'11 de juliol els majors de 65 anys poden anar al cinema els dimarts a un preu de dos euros, i que aquesta oferta es mantindrà aquest dimarts. Una iniciativa dirigida a la gent gran duta a terme pel Govern, i que segons Polo, ha superat amb escreix les expectatives, convertint-se en un al·licient perquè les persones amb pocs recursos econòmics puguin accedir a la cultura.