Torna la Fira Comerç Fora Estocs

Torna la Fira Comerç Fora Estocs
Laia Martínez
22/09/2023 - 19:42

Badalona - La plaça Pompeu Fabra torna a acollir, després d'haver-se aturat per la pandèmia, la Fira Comerç Fora Estocs. Una jornada on, des d'avui i fins a aquest diumenge, diferents comerços i establiments de la ciutat exposen els seus productes, articles d'outlet i de temporada.

POMPEU FABRA FIRA FORA ESTOCS
PLANTES FORA ESTOCS

Joies, cosmètica, roba ben diversa i, fins i tot, flors i plantes seques. Aquests són alguns exemples d'estoc que es pot trobar a la quarta edició de la Fira Fora Estoc, organitzada per la Federació de Comerciants de Badalona. Els participants confien que aquesta edició tingui èxit, ja que coincideix amb la Festa de la Mercè de Barcelona i que, per tant, serà un cap de setmana llarg, també per a molts badalonins. Per alguns comerciants, aquesta és la seva primera vegada a la fira i és una oportunitat de fer-se conèixer als veïns del Centre i a aquells que utilitzin el transport públic i passin per la plaça. Els botiguers animen als ciutadans a passar-hi aquests dies i que apostin pel comerç local i de proximitat.

FIRA POMPEU FABRA FORA ESTOCS

En aquesta Fira Comerç Fora Estocs, els comerciants aprofiten per oferir descomptes i promocions. Al llarg de la plaça Pompeu Fabra, hi ha carpes amb diferent oferta comercial, però també tallers per als més petits, una secció de gastronomia i restauració local i una demostració de maquillatge.

📺 Notícia TV:

Badalona Notícies (22/09)