Torna la Shopping Night, el 25 de maig

Torna la Shopping Night, el 25 de maig
Mar Martínez
25/04/2024 - 19:20

Badalona - Torna la nit de botigues obertes al centre de Badalona. La Shopping Night arriba a la seva desena edició amb el cinema com a fil argumental. Un esdeveniment on no arribaran a temps els bons consum que els botiguers esperaven per a la primavera.

WhatsApp Image 2024-04-25 at 12.57.43
Cartell de la Shopping Night 2024

Un centenar de botigues del barri del Centre es preveu que obrin la nit del 25 de maig, un dissabte. Segons l'associació de comerciants Badacentre s'hi sumaran una vintena més d'establiments d'altres barris de la ciutat, amb els seus productes en carpes al carrer de Francesc Layret. El cartell, presentat aquest matí, ha revelat que serà el cinema el fil conductor de les actuacions i activitats de la nit.

El món del cinema és un bon argument per fer la decoració dels establiments

  • Rosa Bertran, regidora de Comerç:

Es preveu que la Shopping Night arribi amb promocions i descomptes de fins a un 20% a les botigues que, diuen, viuen sota l'amenaça del comerç electrònic. Per motius burocràtics, segons l'Ajuntament, no hi haurà, però, els bons consum que els empresaris del sector esperaven per aquestes dates i que aspiren a què sigui realitat passat l'estiu.

La tardor ens aniria bastant bé [els bons consum]

  • Cinto Gubern és president de l'Associació de comerciants Badacentre.

Els bons consum són un dels projectes que socialistes i populars van pactar incloure en els pressupostos d'enguany. L'última edició va ser el juny passat.