Tornem-hi, satisfeta per la posada en marxa del punt SAI a Badalona

Tornem-hi, satisfeta per la posada en marxa del punt SAI a Badalona
Raquel Moreno Escudero
26/01/2024 - 14:56

Badalona - L'entitat Tornem-hi, en defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ+, es mostra molt satisfeta per la posada en marxa del nou punt SAI de Badalona. Posa en valor la tasca de la tècnica que hi treballa i agraeix la predisposició de l'Ajuntament per apostar per la formació dels seus professionals i la divulgació envers el col·lectiu.

El Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere, ofereix des del passat mes de desembre assessorament i acompanyament a les persones LGTBIQ+. Ho fa en casos de discriminació, assetjament, atenció psicològica i jurídica, i amb el canvi de nom del sexe en diversos documents, entre d'altres serveis. Per Tornem-hi, és una oportunitat per dotar de més formació i sensibilitat a tots els organismes públics, segons ha explicat la Vanessa Blanco, que presideix l'associació Tornem-hi.

Tornem-hi ja prepara per aquest any activitats lúdiques amb l'objectiu de dinamitzar la ciutat en l'àmbit cultural i esportiu, convertint-se, diuen, en un punt de trobada pel col·lectiu. Una de les cites ja confirmades serà el 8 de juny amb la tercera edició del torneig de voleibol.

Recordem que el punt SAI, ubicat a l'Oficina Municipal de Districte 5, a l'exterior del Palau Olímpic, funciona amb cita prèvia i està oberta cada matí de dilluns a divendres de nou a dues, i els dijous a la tarda també de quatre a sis. També hi ha atenció telefònica els dilluns i els dimecres de nou a dues.