Torrents dubta que el PP els esgarrapi vots i considera que ERC ha abandonat la lluita pels drets socials

Torrents dubta que el PP els esgarrapi vots i considera que ERC ha abandonat la lluita pels drets socials
Mar Martínez
24/05/2023 - 15:02

Ràdio Ciutat de Badalona, Morera - L'alcaldable de Junts s'ha compromès a tornar a ser regidor de Serveis socials, com ho és actualment, si forma part del proper consistori i a augmentar la plantilla d'aquesta àrea en almenys 25 treballadors cada any durant un mandat.

David Torrents ho ha dit en una entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona on no ha escatimat en crítiques als adversaris polítics que podrien esgarrapar-li vots, com PP o ERC. 'La gent que va defensar a les urnes l'1 d'octubre i recorda perfectament l''a por ellos' de García Albiol, les fotografies de la policia nacional i la guàrdia civil que ens va venir a hostiar aquell 1 d'octubre, i les declaracions que ha fet aquest senyor... Jo crec que està inhabilitat perquè un independentista pugui acabar-lo votant'.

Del candidat Àlex Montornès i el seu equip a Esquerra Republicana ha posat de relleu que fa un any que no acudeixen a les concentracions independentistes dels dilluns i que 'també han abandonat la lluita pels drets socials bàsics d'aquesta ciutat. Jo no l'he vist aturant cap desnonament'.

El candidat de Junts ha defensat la inversió en habitatge social i en salut mental per als joves, i ha promès un menjador social.